Марешки: Всеки закон на ВМРО да минава през ДАНС – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Напоследък всички проблеми около проектозакони са свързани с предложения на партията на вицепремиера Каракачанов – ВМРО. Така стана с горивата, така стана и с промените в закона за приватизацията и следприватизационен контрол.

Същото се получи и с лобисткото предложение на Каракачанов за връчване на орден “Стара планина” на скандален бизнесмен, което и обществото, и медиите определиха като политическо самоубийство, базирано евентуално на корупционен интерес. Обикновено сред практични идеи и с привидно добри намерения, ВМРО вкарва спорни текстове, които обслужват някакви други интереси, само не и тези на народа, заяви лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки.

Затова от партията излизат с предложение от есента всяка законодателна инициатива на ВМРО предварително да се проверява от ДАНС за обслужване на задкулисни интереси и лобиране в ущърб на българските граждани.

“Една такава мярка още на ниво комисии би спестила загуба на парламентарно време и ще помогне много да се осветяват своевременно всички опити за прокарване на вредни и опасни за обществото законови поправки на ВМРО”, категоричен е Веселин Марешки.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар