Марешки: Не минаваме 4%, гласувайте за ВМРО или ГЕРБ, за да спрем “комунистите”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви току-що, че партията призовава да се гласува за ВМРО или ГЕРБ, за да не се изгубят гласовете, и от това да “спечелят комунистите”.

“Всеки трябва да оценява постигнатото. На миналите избори прескочихме 4%, но сега сме около 2,5-3%. На фона на готвения “Отечествен фронт” и саморазправа с демокрацията, не мога да позволя тези гласове да се изгубят. Затова подкрепете основните нормални партии – ВМРО или ГЕРБ. Когато изчезне заплахата от Черепа и ъндърграунда, финансирал опит за метеж, тогава ще направим нови избори, и ще опитаме пак” – каза петролно-аптекарският бизнесмен.

Засега няма коментар от съдружника му Валери Симеонов, но позицията вероятно е съгласувана. Симеонов сам не може да прескочи 4%.

ВМРО е малко по-напред в социологията и се върти между 4 и 4,5%. Със сигурност това “рамо” ги праща в следващия парламент.

От формацията на Каракачанов засега не са коментирали.

ГЕРБ нямат нужда от подаръци, и вероятно ще се откажат, за да иде всичко при единствената оцеляла патриотична партия. Тя им е нужна, за да могат евентуално да управляват.

Fantomas
01.04.2021

Източник: https://write.as/fantomas/mareshki-ne-minavame-4-glasuvaite-za-vmro-za-da-sprem-komunistite

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар