Марешки пак е пиян: Радев обиди дясно мислещите хора, защото няма моите успехи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Радев за пореден път разделя обществото. Този човек така и не разбра, че ролята на един президент е да обединява, да гради мостове, а не да насъсква едни срещу други отделни групи българи“, заяви кандидат-президентът на партия „Воля“ Веселин Марешки, цитиран от пресцентъра на партията.

Коментарът му е по повод думите на Румен Радев от сутрешния митинг на БСП, на който той заяви, че ляво мислещите са почтените хора у нас, предава Lupa.bg.

„Аз съм десен политик и бизнесмен. Ако не бях, нямаше да изградя успешни бизнеси, които подкрепят милиони българи всеки месец и които дават хляб на семействата на 4000 служители. Но Радев, който няма такива успехи и цял живот е чакал държавна заплата, няма как да го осъзнава. Дясно мислещи са всички предприемачи, собственици на малки и средни фирми – това са хората, които крепят икономиката ни. Лявата политика винаги е била консуматорска. Тя докара българите до 3 долара пенсии, до срив на банките, до стопени спестявания, до празни магазини, режим на тока, „бензинов туризъм“ в съседни държави, заради невиждана спекула с цените на горивата. Заради БСП винаги сме преживявали огромни кризи“, припомни още Марешки.

По думите му след решението на КС, че Радев е нарушил основния закон на България – Конституцията, заиграването от страна на червения кандидат за президент с това кой е почтен и кой не, е цинизъм и дебелоочие.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар