Марешки хвърли 700 бона за медии, шайката ГЕРБ „само“ 400 000 лв.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кампанията за парламентарните избори започна официално на 5 март. Десет дни след началото ѝ партиите и коалициите са подписали договори за реклама на обща стойност от 2 193 858 лева без ДДС.

Това показват данните на Института за развитие на публичната среда. За място в Народното събрание се борят 22 партии, 8 коалиции и един инициативен комитет в избирателен район Благоевград.

Смехотворната коалиция между ВОЛЯ и НФСБ е вложила най-много средства в медийно отразяване – 694 194 лв. Основната част от тях (близо 80%) е разпределена за големите телевизии в страната.

На второ място по направени разходи са ГЕРБ-СДС със 375 184 лв. Интересно е, че за да достигнат до потенциалните си гласоподаватели, от коалицията очевидно залагат на печатни и онлайн медии, за сметка на електронните.

Това е официалната информация, неофициалната е повече от плашеща. Както първо Narod.bg писа, Баце и олигарсите му са приготвили колосалните 150 млн. лева от „черната каса“ за купуване на гласове. Тези избори са на живот и смърт за хунтата и пачките няма да се пестят, обясни наш източник, наясно с далаверите в ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар