Бежанци

Мариела Нордел от Мастършеф изригна с гневен пост срещу украинските бежанци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

❗❗❗Мариела Нордел от Мастършеф изригна с гневен пост срещу украинските бежанци:

 

„Защо не казвате истината?!

 

Тази сутрин, искам да попитам бежанците от Украйна – защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии?

То и вашите са такива – бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината!?

Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече – което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите , кога да плачете?

Че инак няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети. Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат – от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители.

Та поне заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна!
Ние това ли заслужаваме? Аз ви питам – за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните – морони.
Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ!
Не приемам това, че вие разделихте българите в този момент. И ползата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява.
Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България 🇧🇬 Защото ние сме БЪЛГАРИ 🇧🇬 Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и сега ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ. И теб, БЪЛГАРИЯ! 🇧🇬♥️

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар