Мария Бакалова: Бих живяла и в България, и в Америка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Номинираната за Оскар Мария Бакалова даде интервю за БТА, в което говори за живота след пандемията, за човека, показал й любовта към театъра, защо театърът е водата, а киното е храната и зад каква кауза би застанала.

В момента актрисата е в Лондон, където се снима в новия филм на Джъд Апатоу Балонът. „Тази нова комедия ще бъде базирана, до голяма степен, на нещата, които цялата актьорска гилдия изпитва, опитвайки се да продължи снимането на филми по време на пандемия. И нещата, през които всички ние като хора преминахме, затворени между четири бели стени и сами“, споделя Бакалова.

Тя потвърди и новината, че заедно с Юлиан Костов работят по проект за филм Свобода или смърт, който е свързан с Руско-турската освободителна война.

„Той е замислен като минисериал, защото няма как да се побере в рамките на един филм. Може и да играя, може и въобще да не играя в него. Много е важно точният актьор да бъде на точната роля“, категорична е актрисата. Мария отговаря искрено и на въпроса за това дали би се върнала да живее в България: „Разбира се, че бих се върнала. На този етап от живота ми работата ми е преди всичко. Това е моят приоритет. Още утре някой може да ми звънне, да ми предложи роля в Австралия и аз може да приема.

Така че сега не съм сигурна къде бих живяла и зависи от проектите, по които работя. И така ще е до момента, в който не установя семейство и ще се наложи да имам някъде местоживеене. Бих се върнала да живея и в България, бих живяла и в Америка.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар