Мария Габриел: Първото, което ще внесем, е искане във ВСС за освобождаването на Иван Гешев

Мария Габриел: Първото, което ще внесем, е искане във ВСС за освобождаването на Иван Гешев

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първото, което ще направи министърът на правосъдието в моето правителство, е да внесе искане във Висшия съдебен съвет за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев за уронване престижа на съдебната власт. Това заяви кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел на среща с парламентарната група на ГЕРБ-СДС в Народното събрание, по време на която очерта приоритетите на своя бъдещ кабинет.

Тя благодари на ГЕРБ за подкрепата.“За мен е истинска чест да застанем пред цяла България и да кажем, че искаме работещо правителство. България, която е обединена и ясно отстоява своето място в ЕС и НАТО, но и носи решения за грижите на българските граждани”, отбеляза Габриел и продължи:


“Изправям се с чувства на гордост и скромност заедно с вас, защото в последните 14 години сме работили и постигали резултати и в рамките на моите дейности, свързани със законодателната и изпълнителната политика на ЕС”.

Тя беше категорична, че ключовата дума при разговорите с другите партии ще бъде “диалог”.

“Днешното ми първо послание е да работим заедно за бъдещето на България и за най-високия кредитен рейтинг – трите А-та – амбиция, авторитет в Европа и ангажимента към хората”, каза още Мария Габриел.

Очаквайте подробности!

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар