Мария Габриел се изцепи: Вотът на недоверие към ГЕРБ е лош сигнал към всички в ЕС

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вотът на недоверие от страна на БСП и ДПС в България е лош сигнал към всички в ЕС за това как в България се опитват отново да ни заставят да бъдем под руско влияние.

Нашите партньори в ЕС и НАТО са силно разтревожени от опита на опозицията в България да ни върне 40 години назад и да ни хвърли отново в лапите на Русия.

Бойко Борисов ясно е начертал приоритетите пред правителството и те са ясни на всички наши партньори както в Брюксел така и зад океана, сега с този вот на недоверие опозицията се опитва отново да дестабилизира България в момент в който всички еврофондове и програми работят, а България е постоянно хвалена от всички.

Разбирам желанието и на БСП и на ДПС да направят така, че руското влияние отново да е в България, но си мисля, че в Парламента и в групите излъчили правителството на България има достатъчно разум да не се допуска всичко това и демокрацията и прозрачността да са онези сили, които да водят България напред.

Иновациите и всички млади българия заслужават да се развиват и да бъдат равнопоставени европейци, а не някакви зависими хора от Русия и нейното влияние в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар