Мария Капон отговори на Слави Трифонов: Не се страхуваме от нападките на ИТН, да не ни прехвърлят отговорността

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предателство ли нарича Слави Трифонов нашето неодобрение на хора, като Петър Илиев? Това написа Мария Капон от от „Изправи се! Ние идваме!“ във фейсбук. 

Всеки депутат знае претенциите на избирателите си и те са точно толкова важни, колкото тези на ИТН! Какво мисля? Ние от „Изправи се! Ние идваме!“ не можем да ги предадем в полза на някой с повече гласове. Това е болшевизъм. Затова се водят цивилизовани преговори с ясни параметри!, коментира още Капон. 

И не, не се страхуваме от нападките на ИТН, не можете да ни прехвърлите отговорността Ви за липсата на цивилизован разговор!

По-добре скъпи избори, отколкото лошо, скъпо правителство!

Времето тече!“, заяви тя в заключение. 

По-рано днес Николай Хаджигенов, зам.-председател на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ заяви по БНТ, че очаква формацията на Слави Трифонов да внесе промени в проектокабинета си до гласуването, което се очаква в сряда. 

Той допълни, че не се сеща за „нито една причина Петър Илиев да бъде бутан на какъвто и да било обществен пост“.

„Макар че добре стана, че настояват за него, защото се видя, че такъв човек и такъв тип кандидатура е напълно несъстоятелна“, отбеляза Николай Хаджигенов.

Припомняме, че днес се очаква да стане ясно дали „Изправи се БГ! Ние идваме!“, както и Демократична България ще подкрепят правителството на „Има такъв народ“. Вероятно утре ще стане ясен и отговора на БСП. В сряда пък депутатите ще трябва да дадат одобрение или неодобрение на правителството на Слави Трифонов. 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар