Марков: Ивелин Михайлов е човек със семпъл ум, искаше да гласуваме с

Марков: Ивелин Михайлов е човек със семпъл ум, искаше да гласуваме с “Възраждане” (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на парламентарната група (ПГ) на “Величие” Николай Марков каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, че Ивелин Михайлов е искал от формацията да гласува с “Възраждане”. “Аз това не го приемам, никога не съм го приемал”, каза той в отговор на въпрос за разрив в отношенията между двамата.

Марков определи Михайлов като “човек със семпъл ум” и с посткомунистически възгледи, които той не споделя. 

На въпрос защо настъпи разривът между двамата, шефът на парламентарната им група обясни, че идеологът на партията и собственик на “Исторически парк” е човек със “семпъл ум и посткомунистически възгледи”, които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега.

Относно това, че Михайлов е идеологът на “Величие”, Марков се изсмя и заяви: “Идеолог…”.

“Има записи, които предхождат нещата, за които той говори, каза председателят на ПГ “Величие” относно медийни изяви на бизнесмена от Ветрино и изрази учудване, че “член на една партия” има такива медийни изяви. “Представяте ли си член на ГЕРБ да излиза и да уволнява депутати?!”, попита Марков. “Г-н Михайлов играе от много време жертвата, него всички го убиват, ако забелязвате, обаче той е мултимилионер и ходи без охрана”, коментира още преподавателят по национална сигурност в НБУ.

На въпрос възможно ли е да го изключат от групата, Марков каза: “Когато парламентът се управлява отвън, всичко е възможно”. На уточняващо питане какво има предвид, депутатът посочи, че в групата на “Величие” има депутати, обвързани в различни финансови схеми, които не могат да взимат самостоятелно решения. Марков не изключи възможността да се откаже от председателското място на “Величие” в парламента. “Ще ви поканя всички медии да изслушате открито онова, което се случва вътре в парламентарната група”, обяви Николай Марков, цитиран от БТА.

Депутатът от ПГ на “Величие” Виктория Василева пък каза пред медии в парламента, че не може да коментира изявленията на Ивелин Михайлов. “Не го познавам този човек“, каза тя.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар