Марко Роси: Няма какво да съжаляваме, Германия е големият фаворит – Футбол свят – Евро 2024

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Старши треньорът на националния отбор на Унгария Марко Роси призна след загубата с 0:2 от Германия, че футболистите му са направили грешки, но те няма за какво да съжаляват.

“Няма за какво да съжаляваме. Направихме някои грешки, но грешките са част от футбола и са допустими. Германия и другите отбори от световна класа ни превъзхождат. Наясно сме с това. Бих казал, че Германия е най-големият фаворит на Евро 2024”, заяви италианският специалист.

“Работихме върху тактиката, както и върху психологическата ни нагласа. Играчите изпълниха това, което изисквах от тях. Горд съм с представянето им. Знаехме, че срещу Германия е възможно да загубим. Те имат играчи от световна класа. Тактиката ни не беше лоша и можеше да сработи, но тяхната класа натежа. Създадохме шансове, но нямахме късмет в тези моменти. През целия мач това ни липсваше”, добави той.

Роси говори и за предстоящия мач с Шотландия, в който маджарите ще се нуждаят от задължителна победа, за да се класират за следващата фаза.

“Шотландия играе физически футбол. Надявам се да изпълним това, което нашите фенове винаги искат от нас – да бележим голове. Моите указания са други. Аз искам да виждам максимално влагане във всеки един мач”, завърши Роси.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар