Мартина Хингис се чувства щастлива и привлекателна на 36

Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившата №1 в световния тенис Мартина Хингис заяви, че е щастлива и удовлетворена от живота си на 36. Швейцарката изрази задоволство от сезона, в който спечели Откритото първенство на Австралия на двойки с индийката Саня Мирза и извоюва сребърен олимпийски медал от Рио на двойки със сънародничката си Тимеа Бачински.

“Не живея толкова много в миналото. Със сигурност беше красива година. Спечелването на сребърен медал с Тимеа Бачински на Олимпийските игри беше един от акцентите на годината. Швейцарският отбор по тенис имаше някои сътресения. В края останахме Тимеа и аз. И направихме малко чудо”, сподели Хингис в интервю за Blick.

Тя говори и за предпочитанията си към зимния сезон: “Да, не съм плажно момиче. Обичам зимата, снега, планините, езерата и реките. Харесва ми да седя пред камината. И имам време. За себе си, за коня, за семейството.”

Хингис не пропусна темата за своята възраст и за своя изгрев на тенис небосклона още като тийнейджърка. “36 навярно е добра възраст за жена. Имаш опит, зрялост, чувстваш се привлекателна. Аз влязох в този лъскав свят на 15. Не е толкова лесно. На 16 не можеш да контролираш всичко. На 17 идват хормоните. Винаги съм била човек без предразсъдъци и съм запазила тази невинност и откритост до днес. Все още виждам доброто у хората. Разбира се, че ще бъда по-предпазлива. Но искам да остана по същия начин. Аз съм емоционално момиче с много възходи и падения. Това понякога помага”, добави швейцарската тенисистка.

Снимки: Getty Images/Guliver
 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар