Маските-грижа за здравето или далавера за стотици милиони?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мутафчийски, който стана известен с това, че непрекъснато си противоречи и пред медиите говори едно, а след това върши друго, призна, че е той е предложил масовото носене на маски. Същият обаче не уточни дали с екзотичните си идеи не обслужва и корпоративни интереси?

Мутафчийски премълча, а и репортерите от казионните медии не попитаха, как и по какъв начин ще се събират отпадъците от стотиците хиляди маски, които ще се превърната напрактика в огромен приносител на зараза. По-тъжно е друго, че в този тежък момент решенията се предлагат от лице, което по-скоро демонстрира неуравновесеност и податливост на странични недобросъвестни влияния, което е изключително опасно!

Явно след бурната реакция на хиляди българи, за които е ясно, че тази мярка на Мутафчийски, която бе експресно подплатена със заповед на здравния министър, бе дадена отсрочка, която не отне мисълта, че ставаме жертва на бизнес интереси, които ще превърнат определени персони в милионери на гърба на коронавируса.

Няма как да не поставим на Мутафчийски и резонния въпрос- той за здравето на хората ли се грижи или за нечий бизнес и нечисти цели! При всички случаи поведението на Мутафчийски и хората от щаба става подозрително и не вдъхва доверие достатъчно е като аргумент да посочим, че една маска струваше няколко стотинки, а сега се търгува за няколко лева! Явно печалбите, които ще се реализират пред погледа на прокуратурата са огромни, а парите ще бъдат платени от всички нас.

bnews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Маските-грижа за здравето или далавера за стотици милиони?

Вашият коментар