Маските падат още в първия ден: Копейкин по същество подкрепи Герджиков, и ГЕРБ и ДПС, за балотажа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов даде ясен знак, че ще играе в хора на ГЕРБ и ДПС, за втория тур на изборите. Това вероятно е признак и за поведението му по-натам.

Пред Нова ТВ, той каза, че ще подкрепи само кандидат, който отмени „задължителната ваксинация и зеления сертификат“.

Това е гнусна манипулация срещу Румен Радев, защото задължителна ваксинация изобщо няма. Т.е. внушава се нещо, срещу което „да се борим“, но всъщност целта е просто да се борим с Радев.

Колкото до „зеления сертификат“, той е Европейско изискване, и дори у нас е въведен в много мек режим. Тук дори се получава с тест за антитела, каквото на запад няма. В Австрия пък от днес въведоха дори ограничения за излизане на улицата на неваксинираните.

„Зеленият сертификат“ е нещо, от което Радев не може да се откаже – собственото му правителство го въведе. Т.е. това е чисто измисляне на бутафорна причина да не се подкрепи Радев на 2 тур.

Доколкото основните избиратели на „Възраждане“ са против ГЕРБ и ДПС, то целта е ако може те поне да не гласуват, и да отслабят действащия държавен глава.

В тази посока са и другите тези, че е „против всички, и е за политики и програми, а не за хора“. Тези приказки обаче винаги обслужват тия дето не са на власт – т.е. ГЕРБ и ДПС в случая. „Против всички“ винаги засяга САМО ТЕКУЩО УПРАВЛЯВАЩИТЕ, т.е. Радев. Това е демагогска постановка, за да се скрият истинските мотиви.

В момента цялото общество е наясно, че битката е „За“ или „Против“ ГЕРБ и статуквото. Който шикалкави и не е „Против“, е скрит техен съюзник. Но доста прозрачен вече.

За „Възраждане“ отдавна има подозрения, че са свързани с ГЕРБ и ДПС. Те влязоха в парламента, след „обрат“ във вота, след 17 ч., когато обикновено патриотичните партии губят. Те обаче изведнъж взеха да качват, което обикновено се случва с масово пазаруване на цигански вот. Тогава гетата стоят на входа на секцията и чакат. Идва някой и плаща.

Друг подобен случай патриотична партия да качва проценти след 17 ч. няма в историята.

Но маските лека полека падат…

 

Добри Божилов

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар