Маски и изолатори за децата….ако го позволим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Утре всеки родител ще изпрати детето си на училище. Дотук-добре. Наред с останалите проблеми, свързани с учебници, тетрадки, изисквания и прочие простотии, ще трябва да вземем важно решение – дали децата ни да носят маски в училище и дали да позволим да ги затварят в изолационна стая.

Меко казано, това е чудовищно и лишено от всякакъв здрав разум. Вредата от маските е огромна за здравето, а психическите последици са още по-вредни. Аз не искам моето дете да носи маска като роб! Не искам да го затварят в изолатори заради световните господари, които са си приели някакъв план за света. Няма да разреша това!

Децата са най-безпомощните. На възрастните не успяха да ни промият напълно мозъците и да ни накарат да носим парцалите на устите си. Но децата слушат авторитети като учителите и се съобразяват. Те нямат волята и силата да се противопоставят на безумието.

Никога, ама никога не трябва да допускаме да децата ни да бъдат третирани като роби и да носят маски. Нито пък да ги изолират като чумави заради вирус, чиято смъртност е колкото при останалите по-тежки грипове.

А и нали децата го прекарват леко вируса?! За какво ни правите на маймуни, бе, изроди!?! И на децата ли ни посегнахте!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар