Масова оперативка за Гешев пред Съдебната палата – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тридесет и три дни продължават протестите с настояване за оставка на правителството и на главния прокурор. Вече повече от месец исканията им остават без промяна – оставки на кабинета и на обвинител №1, дистанционно и машинно гласуване и свикваане на Велико народно събрание за промени в Конституцията.

Младежката организация на партия “Да, България” организира “Масова оперативка” пред сградата на Съдебната палата по повод завръщането на главния прокурор от летен отпуск. Те настояват прокуратурата да разследва казусите около изтеклите записи на Бойко Борисов, снимките на премиера във Вила “Секвоя”, казусът ТЕЦ “Варна”, случващото се на плаж “Росенец” и случаят “Осемте джуджета”.

От днес блокадите в столицата вече са две – на пл. “Орлов мост” и в района на Министерския съвет. В първия ден от новата седмица протестиращите освободиха движението в района на Ректората на Софийския университет в знак на добра воля. Припомняме, че в петък малко преди изгрев полицията разчисти палатките и протестиращите от трите кръстовища в София, както и лагерите във Варна, в Пловдив и в подстъпа към АМ “Тракия” край Стара Загора. Това усили негодуванието и още същата вечер протестните палатки отново окупираха ключовите кръстовища в столицата. 

Тази вечер в 19.00 часа недоволни от работата на кабинета и на главния прокурор ще се съберат в т.нар. “Триъгълник на властта, за да поискат техните оставки. Организаторите от “Отровното трио” призоваха участниците в демонстрациите тази вечер да донесат със себе си по една книга, защото по думите им това ги дели от онези, срещу които протестират.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар