Мастит агент коментира трансфера на Соу – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известният български агент Лъчезар Танев коментира ситуацията в ЦСКА и трансфера на Али Соу. Според него е нормално български клуб да приеме толкова много пари за свой футболист и смята, че в ЦСКА са помислили кой да замени нападателя.

“Противоречия е имало и винаги ще има между ръководства на клубове и фенове. Така е по света, така е и в България. Едните обаче трябва да са коректори с ясно и точно мнение. Без обиди и язвителност към хората, които ръководят клуба и дават собствени средства (и не малко), имайки предвид ниските приходи от директна дейност на родните клубове”, започна той. 

“От друга страна, шефовете трябва да са достатъчно прозрачни и честни с многобройните фенове относно проекта, който следват, моментната ситуация, възможности и нужди! Когато тези неща не се спазват, остават неясноти и съмнения. Що се отнася за трансфера на Али Соу за сумата, която се тиражира 4 милиона евро, е нещо, което трудно може да се откаже, имайки предвид бюджетите на родните клубове, нивото на нашето първенство и т.н. Разбира се, когато продаваш един от най-важните си играчи и то нападател, трябва да имаш готовност за привличането на подходящ футболист на неговия пост”

“Мисля, че от ЦСКА са помислили по този въпрос. Тоест по възможност продажбата на важен играч да не повлияе на качеството на игра и амбициите на клуба! Ако се опитам да направя сравнение, колкото и да е субективно, да откаже ЦСКА 4 милиона евро за свой играч, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 милиона в Барселона, Реал или някой от английски клубове. Трудно може да се случи”, заяви Танев пред “Труд”.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар