Мат Лебланк се сбогува свойски с Матю Пери: Вероятно няма да ми върнеш 20-те долара назаем – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 28 октомври светът на комедията загуби поредния си талант. След Робин Уилямс, зависимостта прибра при себе си и Матю Пери. Актьорът, известен най-много с ролята си на Чандлър Бинг в сериала “Приятели”, така и не успя да победи демоните в себе си и почина в джакузито си в Лос Анджелис. До този момент не е ясна точната причина за смъртта, като полицията казва, че около Пери или в дома му не са намерени наркотици, опиати или други забранени вещества. 

Светът скърбеше и най-вероятно още скърби за човека, който ни разсмиваше от малкия екран в продължение на десетилетия. Той ни доставяше такава огромна радост, докато вътре в себе си е изпитвал невъобразима за околните болка. Не помни три сезона от “Приятели” заради злоупотребата си с опиати, отслабна до 56 килограма и влиза 15 пъти в рехабилитационни клиники, харчейки 9 милиона долара за възстановяването си. Приятели Гети


Точно когато всеки смяташе, че всичко с Пери е наред, бяхме разтърсени от новината за смъртта му. Фенове и колеги изпратиха съболезнования на семейството му, но едно мълчание огласяше цял Холивуд. Тишина, която можеше да се опише само с една дума – тъга. Петимата останали от “Приятели” – Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дженифър Анистън – запазиха мълчание няколко дни, за да могат да се съвземат от опустошителната тъга, която ги връхлетя като ураган. Накрая те излязоха с общо съобщение. 

В изявлението си до медиите петимата заявиха, че трудно ще се съвземат от случилото се и все още не знаят как да осмислят ситуацията. “Ние не бяхме просто колеги. Ние сме семейство”, пишат те. Няколко дни по-късно и петимата бяха забелязани на частното погребение на Матю, на което присъстваха само най-близките му хора. Мат, Лиса, Дженифър, Дейвид и Кортни заявиха, че всеки един от тях ще сподели повече за скръбта си, когато намери сили.

Първият, който успява да изкаже това, което е на сърцето му, е Мат Лебланк. И нищо чудно. Няма по-подходящ човек да започне тази мъчителна поредица от спомени от този, с когото Матю Пери дели един апартамент в продължение на 10 години. Онзи, в който Чандлър и Джоуи преживяват толкова много, преминават през различни трудности и накрая напускат заедно. Защото, въпреки че Чандлър намира щастие в лицето на Моника, той никога не забравя своя най-добър приятел. 

Мат Лебланк,

В социалните мрежи Мат Лебланк публикува серия от снимки с покойния си колега, на които и двамата са в незабравимите си роли на Чандлър Бинг и Джоуи Трибиани. 

“Матю. С тъга на сърцето ти казвам сбогом. Времето, което имахме заедно е едно от най-прекрасните в живота ми. За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те нарека мой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб, и никога няма да те забравя. Никога. Разпери крилете си и лети, братко, най-накрая си свободен. Много любов”, написа Лебланк.

В шеговит тон той приключи съобщението с “И предполагам, че ще задържиш 20-те долара, които ми дължиш”. 

Лебланк и Пери дълго време бяха считани за най-доброто приятелско дуо в телевизията. Когато се събраха в чест на 20 години от премиерата на “Приятели”, двамата лесно влязоха отново в ролите, държейки се като младите момчета, които гледахме на малкия екран. 

Говорейки за това къде може да са героите им през 2021 година, почти две години след финалния епизод на емблематичния ситком, Лебланк сподели пред списание People, че Джоуи най-вероятно ще е отворил верига за сандвичи, докато Пери добави, че героят на приятеля му най-вероятно не само ще прави вкусните храни, но и ще ги изяжда, преди да стигнат до клиента. 

Що се отнася до Чандлър Бинг, Матю казваше, че той ще се е превърнал в невероятен баща и прекрасен комедиен писател. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар