Мафиот от Италия разясни схемата с боклука за България: нищо не става без протекции от най – високо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Мафиот от Калабрийската мафия разясни схемата с доставката на боклук от Европа за България като поясни, че не става въпрос само за италиански боклук, а за боклук от Германия, Франция и Великобритания.

В България боклука се гори и това не става без протекции от най – високо място, ако няма забъркани политици и то не депутати, става въпрос за министри.

Схемата не работи подчертава мафиота от Италия и добавя, че с боклука може да се пренася всичко, защото граничните власти не искат да си цапат ръцете в сметта. Това че в момента има заловен влак с боклуци за България, не означава че преди това не са изпратени поне още 100 такива.
Според данни на синдикатите на боклукчиите в Италия, боклук се транспортира основно за България, но понякога се налага товарителниците да се описват и към други държави. Но крайната дестинация винаги е България, защото там се гори всичко, там няма контрол, никой не проверява нищо.
Гори се навсякъде, особено в централи които са свързани с властта в България. Боклука, когато не може да се изгори, се депонира навсякъде, защото в България никой не обръща внимание на тези неща, а ако някъде някой сезира институциите, то те реагират след няколко месеца.
България е депото за боклук на Европа и няма за какво да се лъжем, там определени политици получават милиони, за да се случва това и да работи схемата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Мафиот от Италия разясни схемата с боклука за България: нищо не става без протекции от най – високо

Вашият коментар