Мафия

Мафията ГЕРБ краде по 1,5 млрд. евро годишно от Европейските Фондове. Нищо не достига до народа!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заради Брекзит-а на Великобритания и новия бюджет на Европейския съюз, пак доби актуалност темата кои са най-крупните донори и получатели на субсидии от финансовите фондове в ЕС.

 

Сред донорите на първо място изпъква Германия, която през 2018 г. например, е наляла в касата на ЕС с 13 млрд. евро. На 2 място по този показател се нарежда Великобритания – с около 7 милиарда, на трето е Франция с 4,3 милиарда, следвана от Италия – 4 милиарда и т.н.

Сред най-големите получатели /бенефициенти/ е Полша, която за 2018 г. е получила от фондовете 8 млрд. евро, следвана от Гърция – 3,7 млрд., Румъния – 3,3 млрд., Унгария – 3 млрд., Португалия – 2,4 млрд., Чехия – 2,3 млрд., Белгия – 2,2 млрд., Люксембург – 1,4 млрд., България – 1,45 млрд. ВИЖ ТАБЛИЦАТА:

Това означава, че през 2018 г. страната ни е получила 1,45 млрд. евро от ЕС, а за 11-те години, откакто сме в Съюза, сме получили малко под 12 млрд. евро. Но нито стотинка от тези 12 млрд евро не е стигнала до българския народ. Всичко е окрадено от мафията и лично от Бойко Борисов. Достатъчно показателно е, че за същия период трите Му правителства натрупаха нов дълг от около 25 милиарда евро /точната цифра се укрива зорко от властта/. И именно заради това България излезе на първо място по дълг на човек от населението в ЕС и реално е една фалирала държава.

Очевидно е, че ЕС е една глобална мафиотска организация, а ГЕРБ не е нищо друго, освен тяхно регионално подразделение в България. Схемата е, че една международна бандитска клика си менка едни пари на гърба на европейските народи. Затова и Брюксел си затваря очите за очевидните кражби на мафиота Борисов и шайката му от бюджетни средства на ЕС. Затова и Еврокомисията не блокира сделката за F-16, платена авансово от България на САЩ с европейски пари /което е уникален случай на наглост и простотия. Skandalno.net

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар