Мафията губи, оротестиращите спечелиха още една съдебна битка срещу произвола на МВР

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Протестиращите спечелиха още една съдебна битка срещу произвола на МВР. Съдът в Габрово е отменил полицейска заповед за арест на човек, задържан за лепене на агитаионни материали върху обществени сгради. За това ни информира Пепа Сомлева и адв. Николай Хаджигетов през фейсбук.

Ето какво съобщават те:

Този пост е за един Добър човек и безсилието на шайката пред истината и волята за свобода.
Няма човек, който да не се е срещал със заплахите на учените-недоучени “капацитети” на властта, които бяха натоварени денонощно да ви плашат и пишат във фейсбук и медии, че ако протестирате и ако лепите протестни лозунги сте нарушители, и ще бъдете задържани и съдени. Естествено това са партийни слуги, за които лъжата е норма на съществуване, защото това са им професионалните задължения – да чернят, омаскаряват и злепоставят всеки и всичко, което застрашава царуването на началниците им. Глупостите, които изливаха пиарките на властта са обясними, но за съжаление техните призиви за незаконни репресии към протестиращите намериха реализация срещу мирно протестиращи.

Това се случи и в Габрово. На 7 септември е задържан за 24 часа протестиращ, който е залепял върху стъклата на обществени сгради стикери с протестно съдържание. Тук искам от все сърце да благодаря на адвокатите-доброволци, чиито координати предостави Отровното трио, които изготвиха жалбата срещу мярката за задържане и съответно заповедта беше обявена за незаконосъобразна.

Хора, вярвайте в правотата си не само, заради истината, която носите в сърцата си, а и заради факта, че добрите хора съществуват! Те са навсякъде и като бели ангели ще бъдат там, където трябва, когато най-малко очаквате.
Вярвайте, че страхът, който сее шайката е нищо, в сравнение със силата на вашето право и борбата за почтеност в живота ни!

Специално благодаря на доброто създание-доброволец, което показа на цял един областен град, че опитите за мачкане на протеста са незаконни и с отмяната на Заповедта за задържане постави в коша твърденията на драскачките и манипулаторите на властта.
ОСТАВКА!!!

.

 

 

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар