Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според общинския съветник в Столичния общенски съвет от „Демократична България“ Методи Лалов новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов показва няколко неща.

Какви са те той изброява в публикация в профила си във Фейсбук:

„1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

 

2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.

 

3. Пускането на порции на компромати за Борисов има за цел както да подгрява неговата зависимост, така и да оформя политическия пейзаж, включително в полза на мнимите му противници, отглеждани внимателно от задкулисието докато дойде момент да го заместят.

 

4. За Борисов алтернативата извън властта е или смърт, или затвор. Задкулисието ще позволи Борисов да си тръгне жив от властта (макар да не управлява от няколко месеца политическият му потенциал все ще не е изчерпан) само ако реши да го остави в ръцете на правосъдието, за което основания ще се намерят много. Борисов знае това и затова е готов да се бори за оцеляването си по всякакъв начин“, пише Лалов.

 

Вчера, дни преди предстоящите парламентарни избори, поредната порция със скандални снимки от спалнята на експремиера заля интернет и медийното пространство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар