Мафията продължава да мачка: Привикаха на разпит един от организаторите на протестите в Русе

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едно от лицата на протеста в Русе – Кристина Василева, е била извикана вчера сутринта на разпит в Криминална полиция, научихме от БРЯГНЮЗ.

Тя е и един от организаторите на протестите, която стои с подписа си под исканията за гражданските шествия.

Тя е получила обаждане по телефона, за да даде показания след постъпила жалба от ВМРО чрез председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, който е бил упълномощен от лидера на партията Красимир Каракачанов.

Разпитът ѝ е бил във връзка нанесените по дограмата и прозорците на офиса на партията в Русе щети, както и морални претенции във връзка с посланието на плакатите, а освен това и поругаване паметта на Левски и Ботев.

Медията потърси за коментар Кристина Василева.

Дадох показания в Криминална полиция. Попитаха ме, ако ми покажат видеозаписи, ще посоча ли имена и хора. Казах им, че не ги помня. Те ми отговориха, че в такъв случай нося отговорността аз, дори и да не съм била там. Аз казах, че ако трябва да соча с пръст, предпочитам да поема цялата политическа отговорност. Обадиха ми се за разпита в деня, в който премиерът Бойко Борисов заяви, че навън протестира мафията(сряда, 9 септември – б.ред.). Майка на 36 години, с дете, явно аз съм мафията. Ако искат да ме сплашат по този начин, няма да успеят. Така ли точно се борят патриотите за справедливост – с жалби?! “, попита Кристина.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар