Мафия: В момента няколко звена около управляващите действително ежедневно следят освен целия обем от информация излизаща по информационните сайтове

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще бъда сериозен за малко.

В момента няколко звена около управляващите действително ежедневно следят освен целия обем от информация излизаща по информационните сайтове, което от пиарска гледна точка е напълно нормално, но също така и частните профили на доста широка група от хора, публикуващи лични позиции и мнения в социалните мрежи.

Накратко, следят за опозиционни изказвания и поведение.

Правят се разпечатки с имена и срещу тези хора при нужда и в подходящ момент се организират определени мероприятия. И това е факт, а не художествена измислица или плод на болното ми въображение. Целта е тези хора да бъдат смачкани и устите им затворени. Използва се многообразен инструментариум, за всеки, различно.

Горното не е нищо друго, а част от репресивна машина, която реално функционира в съвременна България. Спокойно може да я наречете – политическа полиция.

Макар и тези звена да са организирани като частни структури, те реално работят по задание на настоящата власт. И стават все по – безкомпромисни.

В този смисъл думите на Данаил Кирилов от днес, цитирам, “250 члена на една партия ежедневно ме наричат Барби Ръбъл, имам ги на списък”, не са шега, а достоверно отразяват действителността. Барни просто е прост и го е казал пред журналисти.

Казвам това за да сме наясно, че в момента ние сме авторитарна държава, а инакомислещите ще бъдат гонени и мачкани. С всички средства. Следи се всичко, от телефони до частна кореспонденция. Важно е да си го знаем. Списъци действително има. А лошото е, че голямата гадост тепърва предстои.

Васил Петев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар