Мафия! ИСТЕРИЯ: Бойко държи с досиета важните в ГЕРБ, министри са му роби заради далавери за милиони

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов крие досиета на всички важни фактори в ГЕРБ – министри, зам.-министри, областни управители, кметове и общински съветници, които имат силите и подкрепата да го детронират, издаде ексклузивно пред informiran.net източник от хунтата.

Гебропитеците са в истерия – Баце ги държи в окови като робовладелец, за да си гарантира безпрекословно подчинение, с папки, в които прилежно е скатал документи за корупционни практики, които през годините набъбнали до цяла библиотека от компромати.

„Читав човек не може да вирее около Борисов – или влизаш в схемите му, или отпадаш. Който остане, пък, ще му е роб до гроб заради документите, които Буци е прибрал в сейфа през годините”, не скри източникът на informiran.net

С мърсните досие Мутрата държи на каишка абсолютно всички министри от своите три злощастни правителства, особено пряко излъчените от ГЕРБ, които могат да предявят претенции към трона му. Затова и никой от тях до момента не е събрал смелост да осветли крадливото управление на сикаджията от Банкя.

Ситуацията, обаче, ще се промени – в момента шайката е подложена на небивал натиск от външни сили, сред които САЩ, които искат мафията най-сетне да бъде изтрита от политическия живот на България, защото ставаме опасни за партньорите в ЕС и НАТО.

Очаквам „бомби” от бивши подчинени на Бойко, които ще извадят на показ брутални факти за бандитското лице на бившия премиер,завърши източникът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар