Мафия! Каналите на Борисов за контрабанда на амфети бачкат с пълна сила

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с множеството въпроси към Българска Легия Антимафия, относно интервюто на БОРИСОВ и неговите „УСПЕХИ“ в каквото и да е КОНТРАБАНДА като НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, АКЦИЗНИ СТОКИ като ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ и ГОРИВА следва да напиша няколко реда.

1. Успехи както вика БАЦЕ, „НЕМА“

2. Каналите за контрабанда на амфети бачкат с пълна сила за подробности БАЦЕ и КИРО ГЕЛА ще ВИ обяснят. Предпочитан транспорт КОРАБИ (защо ли ?) Дестинация Арабските ЕМИРСТВА.

3. ,,БЕЛОТО“ на БАЦЕ и КАРАТИСТА и ПАШАТА се движи НОРМАЛНО, има спад в транзита предизвикан от това, че много от публичните обекти в ЕС са затворени заради пандемията в ЕС. ТУК ХОРО ЗЛАТНИЯ от Агенция МИТНИЦИ е въвел по примера на щаба „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ” за безпроблемно минаване.

4. Относно „Кафявото” и „тревата “ също малко кофти щото заведенията затворени заради КОВИД 19… БАЛКАНСКИЯ ТРАФИК малко е изместен от сухопътна граница в БГ през големите пристанища в БГ за справка се обърнете към ГЕЛА, БАЦЕ и ЗЛАТНИЯ. Колегите от КОСОВО нещо малко се дърпаха за големи пратки във връзка с ЕДИН процес за военни престъпления и ЕДНИ избори зад ОКЕНА вече всичко е точно.

5. Относно контрабандата на тютюневи изделия към 01 октомври, Агенция Митници от началото на годината е заловила „ОГРОМНИТЕ“ 12 милиона къса цигари. КАЗАНО ПРОСТИЧКО 1,2 (ЕДИН) ТИР с ЦИГАРИ/. Към края на годината , ако се запази тенденцията ще бъдат обмитени 15 милиарда къса цигари. ЗА СРАВНЕНИЕ преди ХУНТАТА на БАЦЕ се обмитяваха средно по 20 милиарда къса цигари на година (2003- 2009) данните са официални на Агенция Митници.

6. НАРЯЗАН ТЮТЮН задържан до 01 октомври 9 (девет) тона. За справка един ЖП ВАГОН е около 20 тона.

7. Горивата преди кризата бяха с официализира контрабанда около 30% процента. Твърденията са на такива разбирачи като Асоциации на горива и Валентин Златев. КЪМ десети месец Агенция Митници е събрала със СТО МИЛИОНА по-малко акциз сравнение със същия период 2019. Обективно това се дължи на по-малкото потребление заради кризата. Или към днешна дата си имаме 30 % контрабанда. Този процент е най-висок в целия ЕС и ЕВРОПА… За справки БАЦЕ . БРАДЧЕДА, ЖОРО белото от ПЛОВДИВ и един дето му викат ХАПЧЕТО и е ДУПУТАТ…

ДОРИ и „професионалистите “ от извън парламентарните партии разбраха написаното по-горе. МЪЛЧАТ си щото и на тях им се папка……….

За парламента не коментирам….

ТАКА че БАЦЕ отдавна ВИ е е@ал с триста , а ВИЕ си го търпете …

ОБЩО ПРИХОДИТЕ в ОТБОРА НА БАЦЕ от описаното по-горе е около 500 милиона (доколкото може да се изчисли) на година(при тях алчността няма граници).

И весела НОВА ГОДИНА..

Вечно ваш: Григор Здравков

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар