Мафия! Отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за БорисовОбществена тайна е, че отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за Баце. Говореше си с него като с кучето си Борко. Контраразузнаването бе превърнато в обслужващ информационен придатък на управляващата мутро-ченгесарска шайка. Това коментира във „Фейсбук“ адвокат Емил Василев. Както ГДБОП се използваше за изпълнение на мокри поръчки срещу политически и икономически конкуренти през специализираните наказателни съдилища. Каква национална сигурност, какви български интереси?! Всичко през последното десетилетие бе корупция, злоупотреби-финансови и властови, калинки и купища пари за олигархичния кръг, комуто бе дадено да източва цялата икономика + еврофондовете. Разкрили били руски шпионски мрежи… ха-ха! Първо им построихме „Балкански поток“ с три милиарда от залъка на българския данъкоплатец, пък после ги разкрихме как ни шпионирали, за да се правят бацетата на „десни“ и на „европейци“. Смех! fakti.bg

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обществена тайна е, че отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за Баце. Говореше си с него като с кучето си Борко. Контраразузнаването бе превърнато в обслужващ информационен придатък на управляващата мутро-ченгесарска шайка.

Това коментира във „Фейсбук“ адвокат Емил Василев.

Както ГДБОП се използваше за изпълнение на мокри поръчки срещу политически и икономически конкуренти през специализираните наказателни съдилища. Каква национална сигурност, какви български интереси?! Всичко през последното десетилетие бе корупция, злоупотреби-финансови и властови, калинки и купища пари за олигархичния кръг, комуто бе дадено да източва цялата икономика + еврофондовете.

Разкрили били руски шпионски мрежи… ха-ха! Първо им построихме „Балкански поток“ с три милиарда от залъка на българския данъкоплатец, пък после ги разкрихме как ни шпионирали, за да се правят бацетата на „десни“ и на „европейци“. Смех!

fakti.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар