МАФИЯ: Слави молел Мая Манолова да не играе срещу Фандъкова, за да не секнат схемите на спонсора му – Орлин Алексиев от ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мръсотиите на Слави Трифонов и неговия таен спонсор – гербаджията Орлин Алексиев, лъснаха с пълна сила от парламентарната трибуна.

Мая Манолова призна пред депутатите, че Слави Трифонов лично я помолил да не влиза в кметската битка в София срещу гебропитека Йорданка Фандъкова. Бомбата бе хвърлена след провокация на хаджи Тошко Йорданов.

Зам.-шефът на „Има такъв народ” разкри, че на разговор пред двама човека Манолова казала: „Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете! ”.

Йорданов дори обяви, че би отишъл на детектор на лъжата, за да докажа тези думи.

„Ако исках да съм на вашето нива, щях да изляза и да кажа по какъв начин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и срещу какво…”, разбуни залата бившият омбудсман.

Манолова, обаче, премълча защо Фандъкова непременно трябва да е кмет – за да продължат схемите с източването на милиардния бюджет на столицата от „касичката” на Баце Орлин Стефанов, който съвсем неслучайно е човекът, налял 50 млн. лева в партия „Има такъв народ”.

Затова и Дългия увещавал Манолова да не мъти водата на мафията в Столичния общински съвет, където се вихрят хората на Орлин Алексиев, който е еднакво близък и до Бойко, и до Слави.

Доказателството за връзката между касиера на хуната, Бойко Борисов и Станислав Трифонов даде самата Мая Манолова още по време на протестите миналото лято, когато е взето решение Слави да направи партия, за да концентрира насъбралия се гняв срещу ГЕРБ, който после да бъде неутрализиран в посока други партии.

„Не съм се молила на Бойко Борисов, но той ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите.

Той загуби вота на гражданите, въпреки че впрегна целия подземен свят. Той загуби вота на хората, но спечели броенето в зала „Арена Армеец”, не се спря Мая Манолова.

ВИДЕО

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар