Мафия! Специализираната прокуратура, която депутатите поискаха да закрият, спъва работата на полицията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Специализираната прокуратура, която депутатите поискаха да закрият, спъва работата на полицията.

С тези думи силовият министър Бойко Рашков потвърди новината на ФрогНюз, че държавното обвинение спира разработките на ГДБОП.

“До настоящия момент специализираната прокуратура не дава ход на около 25 разследвания, които са започнали в службите на МВР и те няма изгледи да приключат. Много обезпокоителен е фактът, че тези материали, тази дейност на полицията, се отнася до ОПГ“, каза вътрешният министър пред bTV.

 

Както преди няколко дни съобщи ФрогНюз, Спецпрокуратурата саботира акциите на ГДБОП срещу най-опасните престъпници в държавата. Наблюдаващи прокурори отказват да се правят арести, претърсвания и изземвания по досъдебни производства срещу организирани престъпни групи с два основни аргумента: “Шефовете не дават“ и “Много сме ангажирани“. Според източниците ни саботажът станал осезаем преди около месец. Но само за последните две седмици са стопирани пет мащабни спецакции срещу наркогрупи, банди за рекет, фалшификации, финансови престъпления и изнудване.

 

Рашков коментира още, че бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е “пропаднал политик”, срещу когото започват да се събират сериозни доказателства.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар