Мафия! Топ гербер с незаконни оръжия и много боеприпаси в дома

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При изненадващ обиск вчера, в дома на кмета на врачанското село Соколаре Николай Нинов, са били открити незаконни оръжия и боеприпаси, научи ексклузивно агенция BulNews.

Полицията в Бяла Слатина е атакувала близкото населено място заради сигнал за незаконно оръжие в една от къщите. При внезапния обиск наистина били намерени и иззети 217 боеприпаса /патрони/, за които лицето не притежава разрешение за съхраняване.

Мъжът обаче се ядосал от акцията на полицията и натопил кмета на селото Николай Нинов, за когото твърдял, че и в неговата къща също има оръжия и патрони. Когато ченгетата направили обиск в имота, се оказало, че там е като пещерата на Али Баба.

Вътре били открити 444 патрона от различен калибър, самоделно изработен пистолет и пушка. Като екстра в къщата били намерени и 980 къса цигари от различни марки, без български акцизен бандерол.

Въоръженият до зъби Николай Нинов е издигнат за кмет от ГЕРБ. Повече от любопитно е какво обяснение ще даде за случая лидерът на партията Бойко Борисов.
По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар