Мая в Бургас: Няма сила, която да ни спре

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Гражданска платформа “Изправи се! Мутри вън” Мая Манолова изрази убеденост в Бургас, че коалицията в която влизат още ДБГ, Движение 21 и други по- малки формирования, ще бъде неотлъчна част от бъдещия парламент.

Във видеото по- долу Манолова отсече, че няма сила, която да спре нея и сподвижниците й откъм регистрация в ЦИК и изпълнение на предизборните ангажименти.

Те са свързани с тотална пенсионна реформа, смели мерки на икономическия фронт, конструктивни ходове в здравеопазването, а в туризма е изработена специална концепция за следване и изпълнение. Местният лидер Живко Табаков открехна завесата в интервюто долу и поясни, че битката си струва. Защото тя засяга обикновените хора и представителите на бизнеса. Манолова отхвърли варианта за бъдеща коалиция с ГЕРБ, под една или друга форма. Нещо повече- държи за ревизия на управлението през последните години. Вижда бъдещо партньорство с “Има такъв народ” и ДБ. Нито дума за социалистите и ДПС, към този момент. Листата все още не е избистрена нацяло за парламентарния вот. Общо за Бургаска област, депутатските мандати за всички партии и коалиции са 14. Направен бе анонс, че 70 % листата ще е гражданска и 30 % политическа. Утвърдени са лидерите на общинско ниво в региона.


 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар