Мая: В парламента ще питаме дали преизчисляването на пенсиите е част от платформата на Слави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние нямаме и не искаме постове в това управление, но не можем да говорим за космонавти, а да няма и дума за доходите на обикновените хора, заяви лидерът на Изправи се!Мутри вън! Мая Манолова във ФБ, след като Слави обяви приоритетите на проектокабинета си.

„Без ангажимент за повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, ревизиране на сметките за ток и парно, подкрепа за младите семейства и малкия бизнес, няма как да подкрепим което и да е следващо управление“, обяви Манолова.

Пред Алтернативата с Миролюба Бенатова Манолова заяви, че доходите ще бъдат тема на публичен дебат в парламента. “Ние не сме водили никакви кабинетни разговори, никакво задкулисие няма тук, не сме водили разговори за кабинет, никакви. Така, че под светлината на прожекторите в парламента ние ще попитаме какво включва платформата на този проектокабинет и дали там са например преизчисляването на пенсиите”. По думите й тя е поела ангажимент към българските пенсионери, че първият законопроект, който ще внеса е за преизчисляване на пенсиите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар