Мая изригна: Нека депутатите взимат по 480 лв, а не народът

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нека депутатите взимат по 480 лв., сподели в ефир Мая Манолова. Ако „заедно“, властта и народът, ще налагаме мерките за справяне с кризата, то тогава и тежестта да я понасяме заедно.

Нека и депутатите да получават по 480 лв. на месец и партиите да се откажат от субсидиите си, докато трае кризата.

Има разделение на властимащи и народ – санкции, затягане на колани и ограничителни мерки за хората, а за тези във властта коледни бонуси, вдигане на заплати и харчене на партийна субсидия.

Политиците не показват и капка солидарност към своите избиратели. Поне малко съпричастност да имаше, а те си гласуват увеличение на заплатите, а властта намира методи да раздава народната пара на своите послушници в държавната администрация.

Това разделение на ние и те се вижда най-добре по времето на криза – избрани от народа да му служат, служат само и единствено на мафията узурпирала властта, а хората са поставени във физическа и психическа невъзможност да оцеляват.

Трябва да се сложи край на това разделение и веднъж завинаги избраните от народа да работят за този народ в противен случай да си отиват и да подават оставка незабавно!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар