Мая Манолова: Едно крехко мнозинство значи, че ще има повече контрол, прозрачност и диалогичност

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чувахме се със Слави Трифонов по време на кампанията, а с Виктория и Тошко бяхме в непрекъсната комуникация. Това заяви за Нова тв лидерът на “Изправи се! Мутри вън” Мая Манолова.

“Изпратихме представители в секции в Турция, което бе сложно. С “Демократична България” също сме в добра комуникация”, уточни тя.

“Изборите приключиха преди часове, днес е вторият ден за размисъл. Сигурна съм, че след гласовете от чужбина Слави ще е първа политическа сила”, добави Манолова.

“Дойде време да се подкрепят не хора, а политики. Проблемите са свързани със застоя, в който 13-годишнот управление на Борисов вкара държавата”, каза тя.

“Хората гласуваха за промяната, но те не я виждат само като изгонване на мутрите и борба с корупцията, но я виждат и като промяна в джоба си’, добави Манолова.

“Нинова се позиционира срещу партиите на промяната. През последните седмици БСП насочиха усилията и агресията си към партиите на промяната, след което последва и вотът на българите”, каза още тя.

“Българският народ е мъдър и фактът че не позиционира стабилно мнозинство сочи, че хората искат промяна. Досега Борисов и ГЕРБ имаха комфорт да прилагат закони. Нито преизчислиха пенсиите, нито повишиха доходите. Едно крехко мнозинство значи, че ще има повече контрол, прозрачност, публичност и диалог”, уточни Манолова.

“Аз мисля, че това е доброто решение, което поискаха българските избиратели. Да има обмисляне и решение при всеки проект”, каза още тя.

 

Слави Трифонов днес ще обявят политиките, които ще отстояват, Нинова да реши дали да ги подкрепя. Аз не наричам БСП партия на статуквото, народът и гражданите определят мястото на една партия.

Според нея, това че няма двуполюсен модел в новия парламент показва, че народът иска промяна. Един по фрагментиран парламент означава повече диалог, повече контрол и прозрачност. Манолова призна още, че оперативно са в добра комуникация с партията на Слави Трифонов и с „Демократична България“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар