Мая Манолова

Мая Манолова: Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С темповете, с които е започнал екипът на г-жа Фандъкова, е обявил обществени поръчки за 700 милиона лева. Истинската тема е за начина, по който ГЕРБ харчи по този непрозрачен начин публичните пари.

С процедурите, които се започват сега, следващият кмет ще бъде с вързани ръце. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

Тя смята, че обявените обществени поръчки са насочени към определени фирми-изпълнители, предаде новини.бг.

„Парите на гражданите се харчат непрозрачни и непрозрачно. Правят се ремонти на ремонтите. Освен това Столична община е обрасла от приятелски кръг. Моделът на управление е порочен. Обявяват се обществени поръчки, за които кандидатства по един кандидат, който е бил глобяван за несвършена работа“, подчерта кандидатът за кмет на София.

Манолова коментира и твърденията, че без подкрепата на БСП няма да спечели изборите. „Благодарна съм за всяка подкрепа, но разчитам на гражданите“.

„Не се боря срещу ГЕРБ, а срещу начина, по който се управлява София“, подчерта бившият омбудсман на републиката.

„Не се боря за власт, а искам гражданите да бъдат овластени. Нямам намерение да правя проект. Начинът, по който се управлява София ще даде първия тласък. Промяната ще тръгне от София“, каза още Мая Манолова.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар