Мая Манолова

Мая Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да говори от мое име! (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Днес журналисти поискаха от мен да коментирам внушението на партийни функционери, направени в предаването „Панорама“ в петък вечерта, че не съм независим кандидат-кмет, а партийно оцветен“, написа във Фейсбук кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

 

„По този повод заявих:

Не съм упълномощавала никоя партия да говори от мое име, нито да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Заявих ясно, че моята битка е срещу начина, по който се управлява столицата.

Моята битка е срещу модела на управление. Това беше причината зад мен да застанат граждани, граждански организации, да застанат различни партии.

Ако някой иска да води междупартийна битка, между една и друга партия, може би трябва да заложи на своята листа за партийни съветници или да си издигне партиен кандидат.

Аз не водя междупартийни битки.

Аз водя битката на гражданите срещу начина, по който се управлява столицата и моята кауза е промяна на начина на управление на столицата“, посочва още в публикацията си Мая Манолова.

 

Припомняме, че снощи в „Панорама“ зам.-председателят на Народното събрание и зам.-председател на ПГ на БСП и член на ИБ на БСП Драгомир Стойнев заяви, че БСП прави всичко възможно Мая Манолова да стане кмет на София.

„Мая Манолова е закърмена с левицата и тя е ляво ориентиран човек. Тя в момента привлича всички разочаровани хора. Но Мая Мая Манолова не може да спечели София без гласовете на БСП“, изрази мнение Стойнев.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар