Мая Манолова: Още е тъмно, но скоро ще се съмне

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още е тъмно, но скоро ще се съмне, ще се става. Хората показаха, че ще се става и ще се изправим. Така лидерът на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова коментира метафорично пред БТВ предварителните резултати от предсрочните избори.

Със сигурност с гласовете от чужбина ще има разместване между участниците във вота. По думите ѝ ГЕРБ не е хегемон и след 13 години управление е време и е възможно друго управление.

Аритметиката в политиката не е всичко. ГЕРБ имали твърда подкрепа, стабилно мнозинство, но какво добро е довело това на хората, запита Манолова. Тя е доволна:  Борисов си отиде, няма да управлява повече.

Сега е ред политиците да преодолеят егото си и властта да се заеме с проблемите на народа, настоя тя. Време е да има политически формации, които не се договорят в кабинетите. Такива разговори не са водени до момента, обясни Манолова.

Адвокат Николай Хаджигенов посочи, че ГЕРБ си отишли окончателно и нямало да управляват повече

Източник: News.BG

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.