Мая Манолова: Повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП, Борисов се връща на бял кон – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мая Манолова: Повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП, Борисов се връща на бял кон

Стоп кадър, Фейсбук/Мая Манолова

Ротация между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е срамно съглашение – борците срещу мафията сключват съглашение с мафията. Ръка за ръка с Бойко Борисов ще правят промяна, това е предателство спрямо хората от протестите от лятото на 2020 г. Това заяви в “Денят започва” по БНТ Мая Манолова от “Левицата”.Тя обвини Кирил Петков и Асен Василев, че са дошли на политическата заявка да демонтират модела “ГЕРБ”, да бъдат разобличени кражбите. Очевидно това няма да се случи, заяви Мая Манолова.


Според Манолова Борисов е “получил застрахователна полица”, че няма да бъде разследван. Борисов се връща на бял кон, благодарение на Промяната, допълни тя.

Ще настъпи крахът на политическата система в този ѝ вид. Повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП, заяви Манолова.

Коментира, че проблемите на българските граждани няма да намерят своето решение. Месец и половина не можаха да се разберат, 3 пъти се отричаха, големият въпрос е какво се случи през последните 48 часа, каза още тя.

Очевидно Гешев изигра ролята на ускорител по сглобяването на тази ротационна коалиция, заяви Манолова. Вероятно от ПП-ДБ са обещали да пазят Борисов. Можем само да гадаем докъде са стигнали различни разследвания, нямам обяснение как се отказаха ПП и Бойко Рашков от своите намерения да разследват, да покажат на публиката цялата истина за управлението на Борисов, каза още Мая Манолова.

По думите ѝ тежестта на кризата ще продължава да се носи от работещите бедни.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар