Мая Манолова предложи служебният кабинет да стане редовно правителство

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Предлагаме решение – която партия вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане редовен. Така ще е ясно кой ще поеме отговорност за кабинета и кой го е предложил”. Това заяви председателят на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова пред медиите днес.

“Изправи се.БГ” следи с тревога поведението на големите политически сили, които имат шанс да получат мандат. Възможно е те да тласнат държавата в политическа криза”, посочи още тя.

“Действията на служебното правителство са одобрени от българските граждани. Няма да е правителство на една партия, а ще бъде правителство на гражданите. Не искаме министерски постове, искаме промяната да се случва и моделът да бъде променен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските граждани”, допълни Манолова.

“Под светлината на прожекторите в парламента, при конституционната процедура, ще коментираме предложението за кабинет на Слави Трифонов. Телевизионни изявления няма да коментираме. Хората искат стабилност и правителство, което да започне незабавно да решава проблемите на българските граждани”, каза още тя.

Манолова е подала сигнал до Столичната община във връзка със стеснения участък на бул.”Осми декември” в Студентски град. “Настояваме за пълна проверка на законността на строителното разрешение на 25-етажната сграда, заради която е затворено платното. Ако става дума за нарушение на правилата, отговорните лица да си понесат отговорност. Също така настояваме платното да бъде отворено, а изкопът – обезопасен”, заяви Манолова.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар