Мая Манолова: Пробивът е направен – след 14 години София отива на балотаж

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Пробивът е направен – след 14 години София отива на балотаж.” Това заяви гражданският кандидат за столичен кмет Мая Манолова тази вечер, след като стана ясно, че с досегашния кмет на София Йорданка Фандъкова отиват на балотаж, според първите данни от екзит половете.

Според нея “това, което партиите не можаха да направят за 14 години, го направиха гражданите”.

Манолова твърдо заяви, че “със същия хъс, с който се борех досега, ще се боря и през следващата седмица, защото можем да постигнем промяната”.

“Имаме избор между диктата и демокрацията, имаме избор дали да отворим вратата, за да влезе свободната воля на гражданите във властта, или вратата да остане затворена и да продължат да управляват по същия начин.”

“Днес София показа, че иска промяна, но е необходима още една седмица, за да покаже, че гражданите можем да се обедини, да сме солидарни помежду си, че можем да бъдем над партийните си пристрастия, когато се борим за промяна в София и за по-добър живот за всички”, каза още тя.

“Резултатът, който постигнахме, показва, че можем да спрем корупцията, еднопартийния монопол над съдбата на хората, мръсния въздух във властта и на улицата”, допълни Манолова.


Тя подчерта, че уважава хората, които се борят, а не тези, които се спотайват.

“Стоях с години до такива хора, които се борят и никога не съм ги питала от коя партия са. Не питам и днес, няма да питам и утре, защото са нужни силите на всички, за да се справим с лъжата, кражбата и силовата власт”, категорично заяви гражданският кандидат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар