манолова фандъкова

Мая Манолова: София е в политическо задръстване, ще я направим почтена и светла

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Благодаря за подкрепата, за конкретните политики и действия, които сте очертали в платформата.

Това каза гражданският кандидат за кмет Мая Манолова, която подписа с представители на дясно-центристки формации гражданска платформа за управление на столицата, предаде Novini.bg

Пиша своята програма за управление заедно с гражданите. Вече проведох множество срещи и подписах множество документи заедно с гражданите. Моята кауза е София и целта на моята програма е да начертаем конкретни мерки за постигане на добро управление, за управление с и за гражданите, със и за столичани.

 

Управлението на София през последните 10 години не е добро. Въпреки огромните средства от държавния бюджет София не е подреден, чист, зелен, светъл и прозрачен град.

Напротив, София диша трудно, София е в политическо задръстване, София не се управлява прозрачно, в София парите на гражданите не се харчат ефективно. Има сериозен проблем с начина, по който се управлява града. Целта ни е с общи усилия този модел да бъде променен, заяви Манолова.

В програмата, която пишем с гражданите, основните приоритети са почтена и светла София, електронизация на процесите в София, пълна публичност и прозрачаност на обществените поръчки чрез електронни търгове. „София чиста и зелена“ е кауза не само на младите, а на всички столичани.

Модерни решения срещу презастрояването, с един ясен и модерен план с развитие на София на север. София за гражданите – детски площадки, детска градина за всяко дете, достоен живот за възрастните и възможност за развитие на младите, посочи кандидатът за кмет.

Сигурна съм, че ние заедно ще работим за изпълнението на тези приоритети. Това означава много работа, която ние ще започнем от първия ден в Столична община, каза още Мая Манолова.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар