Мая Манолова: Статуквото се обедини, за да се пази

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Партиите продължават да мислят за себе си и за своите игрички, не и за хората. Това написа във „Фейсбук“ председателят на ПГ на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова по повод на проваленото парламентарно заседание.

„Не приеха седмичната програма на парламента, който може би има още много малко време, за да приеме важни за гражданите закони за подкрепа на хората в кризата, за преизчисляване на пенсиите, за частния фалит, да изслуша КЕВР за исканото поскъпване на парното, тока и водата… Вместо това статуквото се обедини, за да се пази“, написа Манолова.

В кулоарите на парламента тя коментира, че трети мандат е възможен единствено и само ако има консенсус между партиите на протеста. „Ако такова разбирателство няма, независимо дали ще бъде връчен мандатът на „Демократична България“, той няма как да бъде реализиран. Засега такива разговори не са водени и най-вероятно отиваме на избори“, допълни Манолова.

Отново в социалната мрежа, Арман Бабикян от коалицията обяви, че предстои председателски съвет и нов опит за пленарно заседание.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар