Мая Манолова със сърце и душа за България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мая Манолова: Град след град се изправя срещу властта! Бойко Борисов не управлява, той оцелява в джипката от страната докато хората мизерстват, докато хората се изправят и без страх заявяват, че не ги е страх от властта.

 

Какво ни донесе това правителство питат хората -бедност, болести, кризи било то финансови, било то здравни, а какво направи Борисов за нас обикновените хора питат от град в град? Мая Манолова изгражда структури на „Изправи се.БГ“ от град в град като крепости на човещината, като храмове на добрината и взаимопомощта. Чудя и се, казва една старица, как толкова болка събира в сърцето си, чудя се, казва, как с толкова мъка заспива тази жена!

Град след град, село след село, срещи с хиляди разбити съдби, срещи навсякъде за неотложни проблеми, как успява тази жена? Отговорът е със сърце и душа за България каузата сме всички ние – спасението на един народ и една нация, спасението на една държава с всеки ручей и планина, с всяко дърво и река, борим се за всичко наше, защото патриотизъм и родолюбие не е да мразиш другото и различното, а да си готов да защитиш своето.

И ако някой днес изнася уроци по патриотизъм то това е една крехка и нежна жена със силен дух, това е Мая Манолова. Да се изправим заедно с нея и да спасим България, длъжни сме!

Само със сърце и душа и с плам в очите, със страст в душите ще спасим родината си мила, а не да бягаме в чужбина!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар