Мая Манолова: С 13% народна подкрепа Нинова не е в позиция да поставя условия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Смятам, че г-жа Нинова трябва да дава обяснения, а и парламентарната и група какви политики ще подкрепят, не какви хора. Нинова трябва да обяснява, защо не подкрепя политики за ниските пенсии, срещу корупцията, рекета на бизнеса, плана за възстановяване.

Проблемите нямат цвят, а са свързани със застоя, в който Борисов вкара България. Това обяви по Нова ТВ Мая Манолова от „Изправи се мутри вън“. Според нея Нинова с 13% народна подкрепа не е в позиция да търси подкрепа от някого и да поставя условия.

Слави Трифонов днес ще обявят политиките, които ще отстояват, Нинова да реши дали да ги подкрепя. Аз не наричам БСП партия на статуквото, народът и гражданите определят мястото на една партия. Лидерът на БСП се позиционира срещу партиите на промяната и на протеста.

По време на изборите те насочиха своите стрели и агреся срещу партиите на промяната., заяви Манолова.

Според нея, това че няма двуполюсен модел в новия парламент показва, че народът иска промяна. Един по фрагментиран парламент означава повече диалог, повече контрол и прозрачност. Манолова призна още, че оперативно са в добра комуникация с партията на Слави Трифонов и с „Демократична България“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар