Мая Манолова: Хората от “Люлин” са не по-малко столичани от тези на жълтите павета – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мая Манолова: Хората от

Омбудсман на РБ

Днес официално стартирам предизборната си кампания за кмет на София. Избрах да го направя като отида в три от кварталите на столицата – “Люлин”, “Красна поляна” и “Младост” като знак и ангажимент към гражданите, че ще бъда на терен винаги, когато има проблем за решаване. Защото София не е само “София 1 000”, София е “Люлин”, “Младост”, Панчарево, “Обеля”, София е всеки един квартал и всяко едно населено място. Това е в центъра на моята програма как трябва да променим нашия град, заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова на среща с жителите на “Люлин”, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.“Не е честно данъците на всички да отиват  за инвестиции и облагородяване само в центъра и да се правят само централните булеварди, а после ремонт на ремонта, а в големите квартали да не се случва нищо. “Люлин е с над 200 000 души население и всеки един човек, който живее в “Люлин” е не по-малко столичанин от тези на жълтите павета. Това трябва да бъде в основата на общинската политика пртез следващите години. Това смятам да правим заедно, каза Манолова.


“Бюджетът на столицата трябва да е децентрализиран. Всичко трябва да е публично и прозрачно”, заяви тя.

“Аз съм наясно с проблемите на “Люлин”. Не е честно децата да нямат къде да спортуват. Трябва да има детска ясла и детска градина за всяко дете в столицата”, каза още Мая Манолова.

“Ставайки кмет, аз няма да стоя в кабинета си. Като омбудсман бях навсякъде, така ще бъде и сега”, обеща тя, като добави, че ще чува от първо лице проблемът на всяко младо семейство.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар