Мая Манолова: Ще влезем в парламента с повече депутати

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Решени сме да изпълним целите си в същия формат и със същия ентусиазъм, заяви председателят на “Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова при днешната регистрация на обединението в ЦИК за предстоящия предсрочен вот.

Вече стана ясно, че “Движение 21“ на Татяна Дончева остава част от формацията, след като проведе неуспешни преговори с БСП.

“Не е лесно човек да прави коалиция. Ние сме различни, пъстри, но именно в това е нашата сила. Не сме военна рота, в която да има единоначалие“, коментира Манолова.
Коалицията внесе в избирателната комисия 6000 подписа, събрани от София и местните структури. На входа обаче се стигна до неочаквана ситуация, в която млад мъж, намиращ се в кола на паркинга, посрещна Манолова и съпартийците ѝ с викове “Костинброд!“.

“Нарастването на доверието към “Изправи се! Мутри вън!“ предизвиква нашите опоненти да стрелят срещу коалицията, слава Богу с халосни патрони. Ние сме заедно, един печеливш формат няма защо да бъде променян. Ще влезем в парламента с повече депутати и ще продължим целите, които си поставихме – разграждане на мафиотския модел, освобождаване на бизнеса от рекета, свободна пазарна икономика, свобода за гражданите, връщане на демокрацията, съдебна реформа, върховенство на правото, повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, зелени политики“, каза още Мая Манолова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар