Мая: На правителствените официози, представящи се за медии, им се прииска върховенство на закона

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мая Манолова направи първи коментар, след като разбра, че българска медия ще заведе съдебно дело срещу нея. Лидерът на “Изправи се.БГ” не изглежда да е притеснен от предстоящата среща в съда.

 

 

На правителствените официози, представящи се за медии, им се прииска върховенство на закона.

След като им заведох дела за клевети и обиди за 300 хил лв., те също искали да се видим в съда – щели да ме съдят за 500 000 лв.

В съда вече се видяхме. На делото ми срещу Борисов. За негов свидетел по искане на адвоката му се яви главната редакторка на ПИК. Очевидно премиерът не беше възразил да бъде защитаван от ПИК. И очевидно не беше призовал други медии в своя защита:)

Ще заведа дела срещу всеки, който ме обижда и клевети. Този път не за 6 публикации, а за всички позорящи, клеветнически и обидни, които са публикувани в последните години. И за всяка следваща публикация. Съд до дупка!

А след 4 април – и ревизия на парите на народа, за да си купят управляващите “медийна свобода” по свой образ и подобие.

Хората ще научат срещу колко хиляди лева месечно кафевите канали обичат властта. Именно защото вярвам във върховенството на закона, а не във върховенстното на пачките, пистолета и кюлчетата от чекмеджето, пише Мая Манолова в личния си профил във фейсбук.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар