Мая: Нужно е обединение, за да детронираме Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При нас има и леви и десни, партийни и безпартийни каза Манолова.

Това заяви лидерът на “Изправи се.БГ” Мая Манолова в предаването “Годината” на Дарик радио.

Ние протегнахме ръце към всички политически субекти извън статуквото, допълни тя. През следващата седмица ще бъде подписано споразумение с Отровното трио. Трябва да има общи действия по пазенето на изборния резултат, каза тя.Трябва да се подпише и споразумение за ценностите и приоритетите в следващия парламент, посочи още тя.

Протестът постигна своите цели. Показа, че царят е гол, коментира тя. Основното, което показа протестът е желанието на хората за обединение. За да бъде детрониран Борисов е нужно обединение, дълго време политическите лидери не бяха разбрали това, каза Манолова в предаването на “Дарик” – “Годината” и добави: Ние сме абсолютно последователни в нашето намерение да създадем не партия, а партньорска мрежа, при нас има и леви и десни, и партийни, и безпартийни. На протестите не се питахме кой от коя партия е.

 

 

Протестът постигна много, освен това, което изброих, той фактически детронира властта, но юридически втората стъпка ще бъде на парламентарните избори, заяви Манолова.

През следващата седмица ще подпишем споразумение с Отровното трио за общо явяване на изборите, обяви лидерът на “Изправи се.бг”.

И с партията на Слави Трифонов ще се разберем, надявам си и с Демократична България, за да си пазим изборния резултат, каза Манолова. Предприехме и други стъпки, които ще продължим – общо наблюдение на изборите и паралелно преброяване, добави тя.

Според нея 28 март е една добра дата за изборите.

Следващите, които си мислят, че могат да управляват като Борисов ще бъдат изгонени с камъни, каза Манолова.

Не е лесно да се прави кампания и нови структури в условията на криза. Но е възможно, когато има кауза и цел, хората да се обединяват и в тези условия, смята тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар