Мая скочи на Нинова: Лъжкиня и предателка! Още на есен сме на избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Уж социалната БСП на Нинова предаде своите избиратели. Първите излъгани бяха пенсионерите от преизчислението на пенсиите. Това некоректно отношение беше от големите ѝ грехове. НОИ спести около 30 млн. месечно от това“, заяви пред Нова Нюз Мая Манолова, председател на „Изправи се.БГ“.

По думите ѝ всички пенсии трябва да бъдат преизчислени на база осигурителен доход през 2020 или 2021 г.

„Политиката на Нинова води до обедняване на българския гражданин. Заведохме над 100 дела, защото НОИ не издаде един общ акт за преизчислението на пенсиите. Вече се явих на няколко дела, очаквам, че ще има съдия, който ще приложи точния смисъл на закона и така социалният министър и коалицията ще получат звучен шамар от българските пенсионери“, посочи тя.

И допълни, че необлагаемият минимум щеше да даде 70 лева на най-нискодоходните работещи хора.

„Сега земеделските производители са на прага на фалит. Огромни социални групи нямат свои хора в парламента, които да защитават техните интереси“, каза още Манолова.

Според нея има нужда от нов тип формация, която да се пребори за държава, която се бори срещу неравенствата и бедността и не се грижи за партийния си елит, а за обикновените хора. „Така правят партиите в управлението“, коментира тя.

Манолова прогнозира избори още тази есен.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар