Мая с топ идея: Служебният кабинет да получи партиен мандат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вторнишката какофония кой как да управлява държавата роди нова идея.

Мая Манолова поиска една от партиите, която ще получи управленски мандат в Народното събрание, да предложи служебното правителство от свое име – и то да стане редовно. Това значи или ИТН да се откаже от своите проектоминистри, заставайки зад тия на Румен Радев, или те да бъдат предложени от третата формация, която ще получи мандат от президента (Втората – ГЕРБ, няма как да направи това).

Според Манолова големите политически сили може да тласнат държавата към  политическа криза. “Затова ние предлагаме решение – служебното правителство да стане редовно. Така ще се избегнат всякакви съмнения за това кой го е предложил, кой стои зад него, какви са хората в този кабинет, ще е ясно и кой ще поеме отговорност”, заяви пред БНТ съпредедателят на “Изправи се! Мутри вън!”.

Според Манолова служебният кабинет се е справил много добре с организацията на изборите. “Неговите действия се подкрепят от българските граждани, той има огромно доверие сред българското общество. Така че става дума за едно правителство, което няма да е на една партия, а ще бъде правителство на гражданите, каквото е и очакването на българския народ”, допълни тя.

Малко по-късно Манолова потвърди позицията си в социалните мрежи:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар